Antwoord op Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u de meestgestelde vragen aan.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons.
Contact

Dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van locaties en afhankelijk van waar deelnemers vandaan komen. Zijn zij verspreidt over het land dan wordt er getracht een locatie te vinden centraal in Nederland.

De eerste 3 modules doorloop je in ongeveer een uur. De modules 4 t/m 10 nemen zo’n 2 tot 4 uur in beslag (afh. van hoe serieus je ermee aan de slag gaat). Modules 11 en 12 zijn ondersteunende modules met download en tips.

Neem dan contact met ons op. We bespreken dan je situatie (in alle vertrouwelijkheid) en kijken hoe we samen tot een oplossing kunnen komen.

Er is geen aanzienlijk winstoogmerk. Inkomsten gaan op aan te maken kosten (bijv. bij de fysieke leergang en hosting van de website), ontwikkeling van meer specifieke en nieuwe leergangen en wat overblijft gaat naar goede doelen. Het doel is om anderen dezelfde mooie effecten te gunnen zoals ik ze heb ervaren. Met meer mensen die bewuster, beter en plezieriger in het leven staan wordt de wereld er ook een stuk mooier van, daar zit de winst.