Ik ben Peter Manders

Ik heb mijn ‘zelf’ en mijzelf leren kennen door vele momenten van persoonlijke ontwikkeling in mijn leven en loopbaan. Van daaruit ben ik een zoektocht gestart omdat er naar mijn idee veel meer zat ’tussen hemel en aarde’.

Na vele jaren onderzoek te hebben gedaan, gefilosofeerd, gestudeerd en het geleerde in de praktijk te hebben toegepast, heb ik mooie effecten mogen ervaren. Zowel binnen een zakelijke context als leidinggevende en bij het formeren van topteams, maar ook in de manier waarop ik in het leven ben gaan staan buiten mijn werk om.

De zoektocht heeft me veel gebracht met betrekking tot het begrijpen van het functioneren van ons brein en geheugen en onze zintuigen en emoties. En ook over onze drijfveren, persoonlijke kenmerken en onze talenten. En hoezeer deze in veel alle situaties niet of nauwelijks tot hun recht komen. En wat je dan kunt doen om dat te veranderen en hoe dat bijdraagt aan je levensgeluk en het bewandelen van je levenspad. Naast de voordelen die het je gaat brengen voor jou als persoon, kun je de inzichten ook toepassen voor het (werk)geluk van je medewerkers en collega’s. En dat verhoogt de betrokkenheid en prestaties en verlaagt het ziekteverzuim.

Profielfoto Peter Manders

De nieuwe inzichten die ik verworven heb zijn afkomstig uit onder andere uit Westerse en Oosterse wijsbegeerten, van filosofen en wetenschappers, uit kwantumfysica, metafysica, universele wetten, meditatie, reiki, ademhalingstechnieken, hindoeïsme, (zen)boeddhisme, taoïsme en de advaita vedanta (non-dualiteit).

De kennis, ervaringen en mooie effecten gun ik ook anderen. Daartoe heb ik een leergang ontwikkelt waarin dit alles samenkomt.

Mijn ervaringen en opleidingen in sport, voeding, beweging, psychologie, filosofie, onderwijs, mentorschap, training, coaching, leiderschap en spiritualiteit geven mij de mogelijkheid om veel aspecten bijeen te brengen.

Sta je open voor nieuwe inzichten en verandering? Dan ligt hier een kans. Ik help je graag verder in je ontwikkeling en levensgeluk.